Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 48 km

A58 gestremd door hulp aan suïcidaal persoon Kapelle

Toegevoegd: 29-10-2022, 09.39 uur
Door de hulpverlening was de A58 tijdelijk in beide richtingen gestremd.
Door de hulpverlening was de A58 tijdelijk in beide richtingen gestremd.
© Foto: Andries Murre
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE - De A58 is vannacht in beide richtingen enige tijd afgesloten geweest ter hoogte van Kapelle. De hulpdiensten waren ter plekke bij een suïcidaal persoon.


Het incident speelde zich af rond een viaduct bij de Wrangeweg. De politie en brandweer waren aanwezig om het slachtoffer te helpen. De brandweer was aanwezig met een reddingskussen maar de politie kon voorkomen dat de persoon naar beneden sprong.

Beide rijrichtingen van de snelweg waren afgesloten voor het verkeer maar toen de persoon zich had overgegeven, werd de A58 weer vrijgegeven. Het slachtoffer is in goede gezondheid van het viaduct geholpen.

 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (1-11-2022 om 20:04)
@Cor En hoe komt dat? Omdat we honderdduizenden mensen importeren elk jaar, die hier niets te zoeken hebben, die we de rest van hun leven, en hun nareizende familie's, voorzien van gratis huisvesting, levensonderhoud en dus ook gezondheidszorg zodat het voor de autochtone inwoners van dit land onbetaalbaar wordt. Maar de 'zielig' industrie is een miljarden business waar te veel mensen van profiteren, voornamelijk komende uit de bekende 'deug'partijen die anderen graag de maat meten. Die willen niet dat hun handelswaar (ja, voor de zielig industrie zijn mensen producten waaraan je geld verdiend!) dit land niet meer binnen kunnen komen zodat zij kunnen parasiteren op belastinggeld
Cor John (30-10-2022 om 12:02)
Het grootste probleem is dat de zorg in Nederland te duur is. Daardoor zijn deze mensen snel uitbehandeld. GGZ instellingen kunnen daar weinig/niets aan doen.
exportzeeuw (30-10-2022 om 08:58)
in goede gezondheid van de viaduct gehaald? als je op een viaduct staat met het idee er af te springen ben je echt niet gezond. alsof je ineens van je psychische klachten af bent als je daar boven staat.
Nadenken (29-10-2022 om 16:20)
Waarom gebruikt de politie geen pepperspray of een spuitje zodat de persoon gaat liggen?
Kees (29-10-2022 om 13:40)
Koos dit kan overal gebeuren. Het probleem is dat de maatschappij ontzettend verhard is, we kunnen amper aardig toen tegen een ander een onbekend persoon. Men laat zich meeslepen men volgt elkaar teveel klakkeloos. Alles moet in haast er komt teveel over de grens... maatschappij is ziek een instelling is daar niet tegen op gewassen.
Sara (29-10-2022 om 12:05)
Nu deze persoon ook daadwerkelijk helpen tot de problemen zijn opgelost, zodat hij of zij niet over een poosje alsnog springt. @Koos P. : ja idd, maar....vaak wil de burgerbevolking zulke instanties ook niet bij hen in de straat!
Cookie-instellingen beheren