Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste vrouw uit Kloetinge gevonden dankzij Burgernet

Toegevoegd: 29-10-2022, 17.06 uur
Vermiste vrouw uit Kloetinge gevonden dankzij Burgernet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KLOETINGE – De vermiste vrouw uit Kloetinge is mede dankzij Burgernet aangetroffen. De zoektocht is stopgezet.


De politie deelde vanmiddag omstreeks 15.15 uur de oproep om naar de 19-jarige vrouw die in de omgeving van Kloetinge vermist was, uit te kijken. De vrouw was te voet  vertrokken. Er werd gevraagd om met tips naar het alarmnummer 112 te bellen.

Ongeveer drie kwartier later werd er via Burgernet meegedeeld dat de vrouw mede dankzij de burgernetactie is aangetroffen.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (30-10-2022 om 01:18)
Je weet bijna nooit waarom of waardoor iemand als vermist wordt aangegeven. Toch zal er een verhaal aan vast zitten. Het is dan ook fantastisch dat deze personen via burgernet in beeld komen en terug gebracht kunnen worden naar daar waar zij thuishoren. Laten we zuinig zijn op elkaar en ga in gesprek als dat nodig blijkt te zijn. Jonge (maar ook oudere) mensen moeten niet in het niemandsland verdwijnen. Met al onze sociale contacten en de mogelijkheden die daartoe zijn, moet dat niet kunnen gebeuren. Voor de betrokken vrouw ben ik blij dat zij op tijd is teruggevonden. Help haar als het nodig is.
Cookie-instellingen beheren