Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Losgekomen douchekraan zorgt voor wateroverlast in Terneuzen

Toegevoegd: 29-10-2022, 23.05 uur
Losgekomen douchekraan zorgt voor wateroverlast in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De brandweerlieden van Terneuzen hebben zaterdagmiddag een lekkage gestopt in een appartement in Terneuzen.


Voor deze lekkage werden de brandweerlieden van brandweerpost Zuidlandstraat in Terneuzen omstreeks 15.00 uur opgeroepen. Nadat zij zonder spoed ter plaatse kwamen, bleek dat er in de woning aan het Oostelijk Bolwerk in Terneuzen een douchekraan was losgekomen. Dit zorgde voor een forse wateroverlast in het appartement.

De brandweerlieden hebben de lekkage gestopt en de situatie overgedragen aan de woningcoöperatie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (30-10-2022 om 10:43)
Misschien overvloedig te vermelden aan de reageerders dat de appartementen daar voornamelijk bewoond worden door gehandicapten enerzijds en anderzijds door senioren. Ik kan me voorstellen dat je in een paniekmodus schiet en het eerste 112 belt ipv de beheerder/eigenaar van het object.
kees (30-10-2022 om 10:31)
Een losgeraakte douchekraan? Ja dat krijg je als je de woningbouw aan je leidingwerk laat prutsen. Ik heb het zelf meegemaakt. Een soldering gesprongen achter een keukenblok door slecht soldeerwerk. Was duidelijk geen vakman geweest. De woningbouw is langs geweest heeft het opnieuw gesoldeerd. Waarna ik een bedrijf moest laten komen om de laminaatvloer te laten slopen 3 bouwdrogers er een maand in en weer een nieuwe laminaatvloer laten leggen. Is verzekeringswerk maar toch Verder hebben we het over een appartementen complex. De hoofdkraan zit dus niet in de woning maar ergens beneden in het complex. Bij een ex van mij zat de watermeter samen met die van de onderburen in het huis onder hun inclusief de afsluiters.
Rick (30-10-2022 om 08:41)
Hoofdkraan dichtddraaien misschien?? ;-( Maar dat is uiteraard niet het eerste waar je aan denkt......
een gast (30-10-2022 om 07:54)
Het zal wel voor een loodgieter zijn maar een bewoner moet toch wel weten waar de hoofdkraan zit dat als zoiets zich voor doet dat men deze zelf dicht kan draaien,dan scheelt dat een hele hoop ellende .
Vreemd (29-10-2022 om 23:38)
Is dat geen loodgieters werk. Woningbouw bellen ipv 112 (rekening laten betalen)
Cookie-instellingen beheren