Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 125 km

Man aangehouden bij Waarde voor rijden zonder rijbewijs

Toegevoegd: 30-10-2022, 13.15 uur
Man aangehouden bij Waarde voor rijden zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

WAARDE - Op de A58 is zaterdagavond ter hoogte van Waarde een bestuurder opgepakt nadat hij meerdere overtredingen had begaan. Zo reed hij zonder geldig rijbewijs.


Agenten zagen rond 18.00 uur een auto over de snelweg richting Vlissingen rijden. Ze besloten de bestuurder en de auto te controleren. Tijdens de controle bleek dat de 55-jarige automobilist uit Kloetinge geen rijbewijs had. Dit was namelijk ongeldig verklaard. Het was volgens de politie niet de eerste keer dat de bestuurder betrapt werd op het rijden zonder rijbewijs. Daarom werd de auto in beslag genomen.

Ook bleek een speekseltest op het gebruik van drugs positief. De man werd hierop gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau. Daar heeft een arts een bloedproef afgenomen. Het resultaat van deze proef is over ongeveer 14 dagen bekend. Van de man is een verklaring afgenomen. Hij kreeg een rijverbod van 24 uur en mocht rond 20.00 uur het politiebureau verlaten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (1-11-2022 om 23:11)
Een rijverbod zonder rijbewijs
Cookie-instellingen beheren