Weerbericht:
Op de meeste plaatsen droog, in het zuidoosten kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse schade bij botsing Rondweg Koudekerke

Toegevoegd: 31-10-2022, 10.03 uur
Door: Eugène Harthoorn

KOUDEKERKE - Meerdere auto's zijn maandagmorgen beschadigd geraakt bij een botsing op de Rondweg Koudekerke (N288) bij Koudekerke. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.


De hulpdiensten werden omstreeks 08.20 uur opgeroepen voor het ongeval. Ter plaatse bleek dat er drie personenauto's achterop elkaar waren gebotst nadat één van de betrokkenen hard had geremd. De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben alle betrokkenen onderzocht maar er bleek niemand gewond te zijn geraakt.

De politie heeft samen met de wegbeheerder de weg afgezet. Daarnaast hebben de agenten geassisteerd bij het invullen van de schadeformulieren. Voor de berging van de beschadigde voertuigen waren twee bergingsvoertuigen van Kuzee nodig.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Japie (31-10-2022 om 11:00)
Waarom verbaast het me niks dat de voorste auto die het ongeluk veroorzaakt heeft een witte kentekenplaat met zwarte letters heeft? Sneu voor de Nederlanders die er achterop geknald zijn dat zij door een Duitse vakantiegangster nu geen auto meer hebben, of met forse schade zitten. In de rest van Zeeland veroorzaken ze ook de meest rare ongelukken door bizarre manoeuvres, wanneer houdt het op?
Loes (31-10-2022 om 10:12)
Beetje afstand houden kan geen kwaad....als iemand plotseling moet remmen en je zit tekort op je voorganger krijg je dit soort situaties.
Cookie-instellingen beheren