Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje gewond na aanrijding met bestelbus Sint Janskerke

Toegevoegd: 02-11-2022, 11.51 uur - Update: 02-11-2022, 14.53 uur
Door: Eugène Harthoorn

SINT JANSKERKE - Een fietsster is donderdagmorgen gewond geraakt in Sint Janskerke, een buurtschap tussen Zoutelande en Meliskerke. Het meisje raakte gewond toen ze werd geschept door een bestelbus. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het meisje werd omstreeks 10.45 uur aangereden op de kruising van de Baaiweg en de Thijsweg. De fietsster kwam met haar elektrische fiets van rechts. Door de forse klap raakte het slachtoffer ten val en liep ze letsel op. Zowel de politie als ambulancemedewerkers kwamen met spoed ter plaatse.

​De medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer ter plaatse onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De aanwezige politieagentes hebben de betrokken partijen gehoord en onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren