Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 14 km

Dode bij verkeersongeval Brouwersdam

Toegevoegd: 03-11-2022, 08.36 uur - Update: 03-11-2022, 10.43 uur
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Op de Brouwersdam (N57) tussen Scharendijke en Ouddorp is vanochtend aan de zijde van Scharendijke iemand om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Een ander is gewond geraakt. Dat heeft de politie bevestigd.


Het ongeluk gebeurde rond 07.25 uur. Op de doorgaande weg kwamen twee personenauto's frontaal met elkaar in botsing. Al snel was duidelijk dat er sprake was van een ernstige aanrijding. Onder meer een traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen. De komst van de traumahelikopter werd geannuleerd toen bleek dat het zwaargewonde slachtoffer reeds was overleden. Het gewonde slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie zijn de slachtoffers de beide bestuurders van de auto's en waren er geen andere betrokkenen.

Vanwege het ongeval is de Brouwersdam volledig afgesloten, zo meldt Rijkswaterstaat. De verwachting is dat de afsluiting nog wel even gaat duren. De politie zal ter plekke sporenonderzoek doen om de toedracht van het noodlottige incident vast te stellen. Volgens de ANWB moet worden omgereden via de Grevelingendam (N59). De afsluiting zal naar verwachting tot 13.00 uur vanmiddag duren. 
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J Geldof (3-11-2022 om 11:04)
Phoeh dat is een flinke klap geweest aan de schade te zien. 2x 80kmh frontaal op elkaar is ook 160kmh. Dan ben je toch kwetsbaar in een (kleinere) auto.
Marian (3-11-2022 om 10:55)
@Jimmy: wees voorzichtig met dergelijke uitspraken. Stel dat jij een keer wordt geraakt en je overleeft dat niet. En men stelt: dat zal wel weer zo'n racer zijn. Wacht liever even tot alle zaken helder in beeld zijn. Of beter nog: zwijgen is goud. Condoleances en veel sterkte voor de familie, nabestaanden en een ieder die betrokken is.
Sara (3-11-2022 om 09:53)
In korte tijd al weer..... Inhalen? Gecondoleerd en sterkte voor de nabestaanden.
fietser (3-11-2022 om 09:51)
Droevig bericht weer. Sterkte voor alle betrokkenen. Getuigen en familie en bekenden van het slachtoffer.
Jimmy Hendriks (3-11-2022 om 09:37)
Zal er wel weer eentje zijn hoor die dacht in een blinde bocht te kunnen inhalen daar of aan het racen was. Wordt tijd dat ze eens vaker gaan controleren op die weg. Regelmatig dat ik moet uitwijken voor zo een idioot op die weg. triest voor woorden, sterkte aan alle betrokkenen verder.
Cookie-instellingen beheren