Weerbericht:
Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (27) Dirksland aangehouden als veroorzaker ongeval Scharendijke

Toegevoegd: 03-11-2022, 13.27 uur
De politie hield vandaag een 27-jarige man uit Dirksland aan voor het veroorzaken van een dodelijk ongeval.
De politie hield vandaag een 27-jarige man uit Dirksland aan voor het veroorzaken van een dodelijk ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SCHARENDIJKE - De politie heeft vandaag een 27-jarige man uit Dirksland aangehouden voor het veroorzaken van een dodelijk verkeersongeval op de N57 bij Scharendijke.


De man is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij aangehouden op verdenking van het veroorzaken van het dodelijk ongeval van eerder op de morgen. In de auto van de man zaten verder geen andere inzittenden. De politie onderzoekt het ongeval nog.

Bij het ongeval, dat omstreeks 07.30 uur plaatsvond tussen Scharendijke en Ouddorp, kwam een 32-jarige vrouw uit Vlaardingen om het leven. Het hondje dat in de auto zat kwam ook te overlijden. De politie is op zoek naar getuige van het ongeval. Deze kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob (4-11-2022 om 19:42)
@N 57 als de overzichtelijke Brouwersdam een dodemansweg is, dan zijn er nog heel veel andere wegen te benoemen die veel gevaarlijker zijn. Frits heeft gelijk: het zijn de weggebrukers die niet alert en/of bij de les zijn.
Joris (3-11-2022 om 18:17)
@N57: Het is geen dodemansweg als iedereen op zijn eigen helft blijft. De dubbele doorgetrokken streep maakt duidelijk dat dat hier verplicht is. Maar niet iedereen houd zich hieraan en dan rij je iemand dood en wordt je aangehouden. Simpeler kan het niet. Het dadertje verdedigen gebeurt maar al te vaak.
Frits (3-11-2022 om 18:00)
Een dodemansweg? Nou dat denk ik niet. Alleen de gebruikers maken er een dodemansweg van.
N57 (3-11-2022 om 16:56)
Deze weg is een dodemansweg
Cookie-instellingen beheren