Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 259 km

Grootschalige training van politie bij EPZ Borssele

Toegevoegd: 03-11-2022, 16.36 uur
Grootschalige training van politie bij EPZ Borssele
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BORSSELE - De politie oefent vandaag met meerdere onderdelen van de Landelijke Eenheid bij de EPZ bij Borssele. De training zal gericht zijn op communicatie en opschaling.


De politie heeft in de loop van de middag een melding gekregen van een zogenaamd incident. Hierop zullen dienders van de regionale politie ter plaatse komen. Zij zullen de zaak moeten analyseren en hierop verder handelen.

Het doel van deze training is volgens de woordvoerder van de Landelijke Eenheid om te trainen in het communiceren met meerdere disciplines binnen de politie en de kennis en kunde binnen het opschalen van incidenten te oefenen. Het is vanwege de onbekendheid van de casus onbekend welke eenheden van de politie in de loop van de dag ten tonele zullen verschijnen. Dit is in handen van de handelende agenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
IND (3-11-2022 om 23:27)
@Pietje helemaal waar...
anoniempje (3-11-2022 om 21:43)
ook fijn als je een dochtertje hebt van nog geen jaar oud die probeert te slapen en meerdere malen er een helikopter op kleine afstand rond je huis vliegt en haar elke keer wakker maakt....
pietje (3-11-2022 om 19:50)
training, over communicatie........geen tijd, we hebben het druk, geen spoed etc. horen we al meer dan 40 jaar
Cookie-instellingen beheren