Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Gewonde bij ongeval in polder 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 03-11-2022, 18.45 uur
Door: Eugène Harthoorn

’S-HEERENHOEK - Een persoon is donderdagavond gewond geraakt in de polder bij ’s-Heerenhoek. Het slachtoffer is naar het Admiraal de Ruyterziekenhuis in Goes gebracht.


De hulpdiensten werden omstreeks 18.00 uur opgeroepen voor het ongeval op de kruising van de Vroonhoek en de Beeldhoeveweg. Ter plaatse bleek dat het slachtoffer met de auto over een sloot was geschoten en aan de andere zijde van de sloot weer in het weiland was beland.

De bestuurder is door het ambulancepersoneel onderzocht en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De auto zal geborgen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henky (4-11-2022 om 09:04)
Wel als je over de sloot terecht komt dan heeft je niet zachtjes gereden toch? Maar het is weer goed afgelopen met de bestuurder ,maar ze kunnen hier wel racen in Zeeland en ook al zelf als ze hen rijbewijs 1 maand hebben, wel ik heeft er al heel wat gezien die niet meer thuis kwamen in mijn leven ,maar als je deze gasten aanspreek op hen rij gedrag wel dan zal je ze horen ,ik zegt ik rijd al 50 jaar en leer nog steeds en dan staan ze je dom aan te kijken
Cookie-instellingen beheren