Weerbericht:
Eerst plaatselijk dichte mist en gladheid
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Fietser aangereden door auto in Tholen

Toegevoegd: 03-11-2022, 19.12 uur - Update: 04-11-2022, 11.17 uur
De fietser werd bij een fietsersoversteekplaats aangereden.
De fietser werd bij een fietsersoversteekplaats aangereden.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN - Een fietser is donderdagavond aangereden op de Grindweg in Tholen. Het slachtoffer werd door een automobilist geschept.


Het ongeval gebeurde omstreeks 18.00 uur ter hoogte van de oversteekplaats aan de Grindweg. Het slachtoffer kwam door de botsing ten val. De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer onderzocht. Deze bleek niet gewond te zijn geraakt bij het ongeval.

De politie heeft alle betrokkenen gesproken. De betrokken automobilist kon zijn weg zelfstandig vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arno (4-11-2022 om 07:15)
De situatie is erg onoverzichtelijk voor zowel de automobilisten als de fietsers en voetgangers, en de schuld alleen bij de fietsers leggen is onzin ik kom er zelf meerdere keren per dag zowel met de auto te voet als met de fiets en zie ook veel automobilisten die geen rekening houden met de situatie en ook het parallel gedeelte gebruiken als (race) sluiproute. We moeten eens stoppen met naar elkaar te wijzen maar gewoon allemaal wat beter opletten en anticiperen op de situatie.
JvdM (3-11-2022 om 21:02)
T is ook een onoverzichtelijk punt voor automobilisten. Daarbij het feit dat fietsers vaak met volle vaart oversteken. Voorrang hebben is nog geen voorrang nemen. Wil niet zeggen dat deze fietser dat deed, maar het is wel het algemene beeld. T was beter geweest om door de wijk te fietsen met ontsluiting bij rotonde Grindweg
Cookie-instellingen beheren