Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder gewond bij botsing met auto

Toegevoegd: 04-11-2022, 16.27 uur
Het ongeluk gebeurde bij de Heinkenszandseweg.
Het ongeluk gebeurde bij de Heinkenszandseweg.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Roland de Jong

‘S-HEERENHOEK - Bij een aanrijding op de Heinkenszandseweg (N667) tussen ‘s-Heerenhoek en Heinkenszand is vrijdagmiddag één persoon gewond geraakt.


Bij de kruising met de Nassauweg kwamen rond 15.00 uur een bedrijfsauto en een scooterrijder met elkaar in botsing. Door de aanrijding belandde de scooterbestuurder op het wegdek. Een ambulancemedewerker ontfermde zich over het slachtoffer en heeft dit vervolgens weggebracht. Voor zover bekend heeft de persoon geen ernstige verwondingen opgelopen.

De politie heeft van de betrokkenen verklaringen opgenomen en de scooter weggebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (7-11-2022 om 12:09)
Interessant om te weten of de bus uit de noordelijke Nassauweg kwam. Vanaf die kant is namelijk heerlijk overzichtelijk met die hoge heggen (sarcasme uit) Vorige week had ik bijna botsing omdat iemand blind de bocht nam. Ik snap niet dat die hoge begroeiing bij een kruizing toegestaan is. Of wordt er (nog) niks meegedaan?
Jan de filatroop (6-11-2022 om 00:00)
@loes wat bedoel je precies loes?? Ik kan je punt niet echt ontdekken in je verhaal neem me niet kwalijk zeg wat heeft een wagen vd baas hiernou mee te maken???, 2 seconden tijdwinst?? Het raakt kant noch wal loesje je verhaal??
bram (5-11-2022 om 02:23)
Waardoor en hoe het ongeluk is ontstaan, is mij niet duidelijk. Zal me dus onthouden van commentaar. Hoop oprecht dat de scooterrijder er goed vanaf is gekomen en dat de materiele schade voor beide partijen beperkt is.
harry (4-11-2022 om 18:23)
Dit was voor zover ik kon inschatten geen inhaal manoeuvre. Het is gewoon een onoverzichtelijk kruispunt.
Loes (4-11-2022 om 17:33)
Ze hebben nog geen tijd om te kijken naar andere weggebruikers. Veel weg gebruikers halen gevaarlijke capriolen uit om die 2 sec winst.ik zie dit dagelijks maar het heeft totaal nut net als dat de zeggen tegen andere mensen. Ik vind het verkeer diep treurig de meeste willen scheuren het liefst nog in de auto vd baas
Cookie-instellingen beheren