Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 47 km

Scooterrijdster onderuit Zeedijk Hansweert

Toegevoegd: 05-11-2022, 06.35 uur - Update: 07-11-2022, 15.29 uur
Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de voetbalvelden.
Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de voetbalvelden.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Op de Zeedijk bij Hansweert is zaterdagochtend vroeg een scooterrijdster onderuit gegaan. Ambulancemedewerkers hebben zich over de bestuurster ontfermd. Ze bleek onder invloed te hebben gereden.


Het ongeluk gebeurde rond 05.10 uur ter hoogte van het voetbalveld. De scooterrijdster ging hier door onbekende oorzaak onderuit en raakte daarbij een hekwerk. Een ambulanceteam kwam ter plekke om de vrouw te onderzoeken. Volgens de politie bleek het slachtoffer niet gewond te zijn geraakt.

De scooter raakte bij het ongeval beschadigd. Het voertuig zal op een later moment opgehaald worden. De politie laat weten dat de scooterrijdster onder invloed van alcohol verkeerde. De vrouw had 625 Ug/l in haar adem. Hierop is het rijbewijs van de vrouw ingevorderd. Er is een rijvaardigheidstraining aangevraagd bij het CBR. De vrouw verklaarde tegen de politie dat zij zou zijn aangereden door een personenauto. Deze zou doorgereden zijn. Onderzoek door de politie leidde niet tot aanwijzingen van dit delict.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren