Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij botsing drie auto's Deltaweg Wilhelminadorp

Toegevoegd: 05-11-2022, 10.43 uur
Door: Reinoud Hiemstra

WILHELMINADORP - Bij een botsing tussen drie auto's op de Deltaweg (N256) bij Wilhelminadorp is vanochtend één persoon gewond geraakt. Twee van de voertuigen waren als gevolg van de aanrijding dusdanig beschadigd dat deze moesten worden getakeld. Eén persoon werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.


De auto's kwamen rond 08.45 uur met elkaar in botsing ter hoogte van het Kasteveer. De toegesnelde ambulancedienst heeft tot zo ver bekend één persoon afgevoerd naar het ziekenhuis. Takelbedrijf De Moor kwam met meerdere bergers te plaatse om de beschadigde auto's af te voeren. Eén auto kon de rit hervatten.

Vanwege de aanrijding was de Deltaweg enige tijd gedeeltelijk afgesloten. De politie leidde de auto's over een enkele rijbaan. Tijdens de bergingswerkzaamheden werden beide weghelften volledig dicht. Hierdoor ontstond in beide richtingen een file. Rond 09.30 uur waren de beide voertuigen en brokstukken verwijderd. Even later werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lies (5-11-2022 om 12:21)
Te hard te dicht op de bumber voor ganger en al het overige verkeer heeft er hinder van. En nog denkt men als een god te rijden.
Cookie-instellingen beheren