Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Voetganger aangereden, bestuurder rijdt door

Toegevoegd: 05-11-2022, 11.05 uur
Voetganger aangereden, bestuurder rijdt door
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CADZAND - Een 44-jarige man uit België is vrijdag in Cadzand door een automobilist aangereden en gewond geraakt. De bestuurder van de auto is na de botsing doorgereden. Hij is later aangehouden en zit vast voor verhoor.


Het slachtoffer liep rond 17.45 uur op de Kievitenlaan richting de parkeerplaats aan de Boulevard de Wielingen. Hij werd hier vervolgens geraakt door een passerende auto. De man kwam hierdoor ten val en liep verwondingen op. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

De bestuurder van de auto reed na het ongeval door. Een omstander noteerde echter het kenteken van de auto en gaf dit door aan een agent. De bestuurder kon vervolgens later in zijn woning in Oostburg aangehouden worden. Vermoedelijk had de man te veel alcohol gedronken. Dit wordt nog door de politie onderzocht. De verdachte zit vast voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sat (5-11-2022 om 16:55)
rijbewijs innemen auto in beslag en wacht een tijd voor terugave voor hetzelfde geld dood
Michel (5-11-2022 om 16:02)
Laat deze aso maar tot en met Nieuwjaarsdag vastzitten. Op zulk tuig zitten we niet te wachten, of het nu een Belg is of een Nederlander.
Jacob (5-11-2022 om 13:37)
Zo'n *** voor alles laten betalen en nooit meer een rijbewijs geven.
Cookie-instellingen beheren