Weerbericht:
Heldere nacht. Overdag van het noordwesten uit bewolkt
Verkeersinformatie:
Geen files

Man staande gehouden op station NS, mes aangetroffen

Toegevoegd: 07-11-2022, 15.23 uur
Leden van de Mobiele Eenheid assisteerden de agenten ter plaatse.
Leden van de Mobiele Eenheid assisteerden de agenten ter plaatse.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De politie heeft maandagmiddag een persoon staande gehouden aan de Kanaalweg in Middelburg. De man had een mes bij zich.


De politie kreeg omstreeks 13.45 uur de melding dat er een man op het perron van het NS-station in Middelburg zou lopen. De man maakte een verwarde indruk. Hierop zijn meerdere eenheden van de politie ter plaatse gekomen en hebben de man staande gehouden. Bij de controle van de verdachte is een mes aangetroffen. Deze heeft de politie in beslag genomen.Volgens de woordvoerder van de politie is de man niet aangehouden. De officier van justitie zal beslissen of de man zijn mes terug krijgt.

Bij het incident waren ook meerdere leden van de Mobiele Eenheid (ME) aanwezig. Zij reden op het moment van de melding in de omgeving voor een rijopleiding. Zij hebben de agenten geassisteerd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burger (10-11-2022 om 12:44)
@Jan uit Vlissingen: Zeker de regering faalt. Maar dan nog heb je verschil in optreden van de politie wat niet te rijmen valt. Zulke berichten doen ons afvragen loopt dat figuur daar straks weer met een mes? Kan ik nog veilig op de bus wachten? En dan het OV nog duurder maken ook. Hopelijk krijgen we eens een kabinet die zich in de mensen uit de samenleving kunnen verplaatsen in plaats van hun zakken vullen
Jan uit Vlissingen (8-11-2022 om 10:47)
@Burger klein geheugensteuntje een aantal jaren geleden zijn er bezuinigen door een minister van nu weer regeringspartij D66 vooral op de GGZ doorgedrukt en uitgevoerd. U geeft de zwarte. Piet aan de verkeerde partijen.
Burger (8-11-2022 om 08:41)
Een VERWARD persoon met een MES op een STATION En dan niet worden aangehouden??? Vooral die GGZ figuren los laten lopen wat een soft k*tbeleid hebben we toch. Voor een rolletje kauwgom jatten mag je wel mee naar het bureau hoor. GGZ beleid faalt. Politie faalt.
JB (7-11-2022 om 23:19)
@WeetAllesBeter: dat valt toch wel mee, 6 politie voertuigen + 1 motor op 1 locatie > voor 1 incidentje;
WeetAllesBeter (7-11-2022 om 18:26)
Ik zou volgende keer nog meer auto's inzetten voor 1 man. Mygod
Cookie-instellingen beheren