Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Hoornaarnest verwijderd door brandweer Terneuzen

Toegevoegd: 07-11-2022, 15.46 uur
Hoornaarnest verwijderd door brandweer Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De brandweer heeft maandagmorgen op hoogte een hoornaarnest verwijderd. Dat gebeurde in de Serlippenstraat in Terneuzen.


De brandweerlieden van brandweerpost Zuidland in Terneuzen werden omstreeks 10.00 uur opgeroepen om het nest weg te halen. Ter plaatse aangekomen, bleek dat het nest op 27 meter hoogte hing. De hoogwerker van Terneuzen is ingezet om het nest op een veilige wijze te verwijderen.

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit adviseert melding te maken van een hoornaarnest. Dit kan via de website waarneming.nl. Bij de melding is een scherpe foto noodzakelijk. Vervolgens zal de melder een tip krijgen van een deskundige hoe om te gaan of hoe het dier te bestrijden. Een steek van hoornaar is niet gevaarlijk. Het kan volgens de autoriteiten wel een pijnlijkere steek zijn dan een steek van een wesp.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren