Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 85 km

Twee auto's zwaar beschadigd bij ongeval Souburg

Toegevoegd: 08-11-2022, 00.38 uur - Update: 08-11-2022, 09.50 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG - Twee auto’s zijn maandagavond zwaar beschadigd geraakt bij een ongeval op de Sloeweg bij Oost-Souburg. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 23.20 uur op de kruising van de A58 en de Sloeweg ter hoogte van Oost-Souburg. Door onbekende oorzaak waren beide auto's met elkaar in botsing gekomen. Hierdoor kwam één van de auto's tegen een paal tot stilstand. Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben alle betrokkenen onderzocht. Er bleek echter niemand mee te moeten naar het ziekenhuis. De politie heeft alle betrokkenen gehoord. Bergingsbedrijf Kuzee heeft vervolgens beide personenauto’s getakeld. Tijdens het ongeval waren enkele rijstroken gesloten.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (8-11-2022 om 17:03)
@Jac: In vaktaal is dat de ontruimingstijd. Dit is de tijd tussen het rood voor de rijrichting die moet stoppen en het groen voor de conflicterende richting die mag gaan rijden. De ontruimingstijd is afhankelijk van de maximale toegestane snelheid en de grootte van het kruispunt (= rijtijd nodig om het kruispunt te verlaten). Je zou die eens moeten klokken met een stopwatch maar je zou zomaar gelijk kunnen hebben dat de ontruimingstijd te kort is ingesteld.
Jac (8-11-2022 om 12:17)
De zoveelste keer........ Weet niet of het er in dit geval mee heeft te maken maar die stoplichten staan te "strak" afgesteld. Rij er dagelijks en zie het vaak net goed gaan, nu ging het dus even net niet goed. Als mensen gewoon stoppen geen probleem, maar nog even snel plankgas door oranje/net rood racen en het gaat fout. Na aanpassing van dit kruispunt jaren geleden hebben ze de timing tussen de stoplichten te strak gezet.
Flitsen voor rood (8-11-2022 om 12:10)
Zet hier gewoon een paar extra flitspalen neer
vanpuffelen (8-11-2022 om 10:00)
Onbekende oorzaak ? Eén van de twee heeft een vreselijk domme fout gemaakt. Of één is onwel geworden.
Loes (8-11-2022 om 08:05)
Er is veel gedaan aan de stoplichten maar als men niet wil stoppen zodra het licht op oranje springt of rood is het aan de automobilist die het zelf veroorzaakt vele willen niet wachten willen snel door geen tijd willen maken om te stoppen en gevaarlijke situaties creëren om dat ze niet willen stoppen om andere voor te laten gaan. Best zonde als je auto zo aan gort moet rijden.
Cookie-instellingen beheren