Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Vrouw beroofd van tas in Yerseke, getuigen gezocht

Toegevoegd: 08-11-2022, 16.40 uur
Vrouw beroofd van tas in Yerseke, getuigen gezocht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE - Een vrouw uit Yerseke is donderdagochtend door een man beroofd van haar handtas. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen van de beroving.


De vrouw liep die ochtend rond 08.20 uur op het fietspad tussen de Jolstraat en de Breeweg in Yerseke. Onverwachts kreeg zij een duw en kwam ten val. Een man rukte haar tas van haar schouder en rende weg in de richting van de Molenstraat.

De politie doet onderzoek en is op zoek naar de dader. Het gaat om een getinte man met normaal postuur. Hij was ongeveer 1.90 meter lang en had zwart haar. De man droeg een zwart bomberjack met capuchon, een blauwe jeans en zwarte Nike-schoenen. Getuigen van het incident kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (13-11-2022 om 18:05)
Wen er maar aan, dit is wat blijkbaar een meerderheid van de Nederlandse bevolking wil. Dankzij jarenlange pappen en nat houden vanuit de politiek.
Rien (8-11-2022 om 18:23)
Nederland gaat er niet op vooruit.
Cookie-instellingen beheren