Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vrouw mishandeld door ex, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 08-11-2022, 16.48 uur - Update: 09-11-2022, 11.39 uur
Vrouw mishandeld door ex, politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

ZOUTELANDE - Een man zou maandagmorgen zijn ex-vriendin hebben mishandeld tijdens het rijden in een auto. De politie zoekt getuigen van dit geweldsincident.


De vrouw is maandagochtend vanuit Middelburg met haar ex-vriend vertrokken in een grijze Skoda Fabia. Onderweg werd zij door de man mishandeld. Het slachtoffer probeerde in Zoutelande tevergeefs uit de auto te vluchten. Ze riep hierbij om hulp. Mogelijk hebben mensen dit gezien of gehoord.

De vrouw is door de man weer teruggebracht naar een woning in Middelburg. De politie zoekt getuigen van dit incident. De vrouw was gekleed in een lang gewaad waarbij alleen haar gezicht te zien was. Informatie kan doorgegeven worden aan de politie via 0900-8844. Voor dit incident is het ook mogelijk om te bellen met Misdaad Anoniem. Dit kan via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren