Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere bekeuringen voor hardleerse bestuurder

Toegevoegd: 08-11-2022, 19.59 uur - Update: 09-11-2022, 11.15 uur
Meerdere bekeuringen voor hardleerse bestuurder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De politie van Zeeuws-Vlaanderen heeft dinsdag meerdere bekeuringen uitgedeeld aan een bestuurder die zijn zaakjes niet op orde had.


De agenten zagen tijdens hun surveillance een voertuig rijden met de verkeerde verlichting. De agenten wilden de bestuurder staande houden, zodat ze hem hierop konden wijzen. De man stopte echter vanuit zichzelf al. Bij de controle bleek waarom. De man was namelijk niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

Het rijbewijs bleek de man te zijn 'verloren' bij een eerdere controle, waarbij was gebleken dat hij onder invloed van alcohol had gereden. Ook dit keer werd bij de man een blaastest afgenomen. Hij blies 505 Ug/l terwijl 220 Ug/l de maximale toegestane hoeveelheid is. Hij had dus niets geleerd van zijn vorige overtreding, zo constateert de politie.

De man heeft voor beide feiten een boete gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sonja (9-11-2022 om 13:04)
~straffen in Nederland veel te laag, boetes kunnen ook veel hoger en eerder inbeslagneming van auto zou ook helpen ! zijn meestal dezelfde, je zal er maar een aanrijding mee hebben, als je dat dan ook nog maar overleefd !
Ik (9-11-2022 om 07:45)
Waarom worden zulke lui die dit herhaaldelijk doen zo betutteld. Betalen kunnen ze vaak niet, dus wat geven zei erom. Pak hun rijbewijs voorgoed af en laat ze een poos brommen met een zware straf.
vanpuffelen (8-11-2022 om 21:51)
Zulke berichten lees ik hier dagelijks. Zeer ergerlijk dat heel wat figuren meerdere malen voor de zelfde overtredingen worden aangehouden. Goed werk van de politie , jammer dat ik geen rechter ben.
Cookie-instellingen beheren