Weerbericht:
Vanochtend plaatselijk gladheid en zeer plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 44 km

Traumahelikopter ingezet voor reanimatie in Koudekerke

Toegevoegd: 09-11-2022, 04.22 uur - Update: 09-11-2022, 11.13 uur
De Lifeliner 3 vanuit Volkel werd ook ingezet voor de reanimatie.
De Lifeliner 3 vanuit Volkel werd ook ingezet voor de reanimatie.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KOUDEKERKE - De hulpdiensten zijn woensdagnacht geruime tijd bezig geweest met een medische noodsituatie in Koudekerke. Onder andere de traumahelikopter werd ingezet.


Omstreeks 02.45 uur kwam via de alarmcentrale een melding binnen van een medische noodsituatie in een woning aan de Schuttestraat in Koudekerke. Direct werden de politie en ambulancedienst ter plaatse gestuurd. Omdat er sprake was van een mogelijke reanimatie, werd ook de brandweer van Koudekerke opgeroepen.

Omdat het slachtoffer meer medische zorg nodig had, werd verder ook de traumahelikoper Lifeliner 3 (gestationeerd op Vliegbasis Volkel) opgeroepen. Deze landde een uur na de melding op een nabijgelegen weiland. Het medisch team van de traumahelikopter heeft zich over het slachtoffer ontfermd.

Ondanks de inzet van het medisch team heeft het slachtoffer het uiteindelijk niet gehaald. De politie laat weten geen nader onderzoek in te stellen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren