Weerbericht:
Vanochtend plaatselijk gladheid en zeer plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Metaaldieven aangehouden in Rilland

Toegevoegd: 09-11-2022, 11.03 uur
Metaaldieven aangehouden in Rilland
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Reinoud Hiemstra

RILLAND - Agenten hebben vannacht op bedrijventerrein De Poort in Rilland twee mannen aangehouden. Zij zouden een container met metaalafval hebben gestolen. Volgens de politie maakten de twee gebruik van een vrachtwagen met haakarm.


De twee mannen, een 37-jarige Amsterdammer en een 35-jarige man uit Middelburg, werden rond 05.15 uur staande gehouden. Ze zouden met een vrachtwagen een container hebben gestolen op een andere plek in Zeeland. De twee verdachten, die inmiddels in een bestelbus zaten vlakbij de vrachtwagen, zijn aangehouden op verdenking van diefstal.

De vrachtwagen is in beslag genomen en de gestolen container gaat terug naar de rechtmatige eigenaar. Het tweetal is ingesloten voor verder onderzoek. Zo wordt er gekeken of zij mogelijk verantwoordelijk zijn voor meer diefstallen van metaalafval in Zeeland.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren