Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk motorcross Axel

Toegevoegd: 09-11-2022, 14.47 uur
Naast de ambulancedienst werden ook de politie en de brandweer ingezet.
Naast de ambulancedienst werden ook de politie en de brandweer ingezet.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

AXEL - Bij een ongeluk op het motorcrossterrein aan de Lageweg in Axel is woensdagmiddag iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Volgens een politiewoordvoerder raakte een crosser rond 13.20 uur gewond. Het slachtoffer was even buiten kennis. Voor hem werden de hulpdiensten gewaarschuwd. Naast de ambulancedienst kwamen ook de politie en de brandweer ter plaatse.

Even na 14.00 uur werd de gewonde motorcrosser met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens de politie was sprake van een eenzijdig ongeluk. Verdere omstandigheden zijn nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirk i.d. weij (11-11-2022 om 19:42)
Weer wordt er van alles bij gehaald om het maar niet aan te horen. Doe wat je wil, laat ons er niet voor betalen. Juist is dat dure zorggeld beter aan mensen met echte behoeften gegund, niet aan mensen die zelf opzoeken dat ze hun rug kapot maken. Het leven is meer dan genieten. Ik zou zeggen, zoek eens op wat ons aan bezuiniging te wachten staat, hoe erg de wachtlijsten nu al zijn. Is dat ook gegund? Ik blijf erbij dat ieder die in de luxe van zijn vrije tijd enorme risico's neemt, deze ook zelf draagt. Dat is de andere kant van vrijheid. Juist solidair als jij een tientje aan een eigen fonds afdraagt zodat er meer uit de algemene pot aan levensredde ingrepen en dure medicijnen kan worden besteed.
ram64 (11-11-2022 om 18:17)
Zullen we voetbal dan ook maar verbieden? Blessures, en niet te vergeten politie inzet bij "risico wedstrijden" en alle schade die wordt veroorzaakt door de "supporters"? Wordt allemaal betaald met gemeenschapsgeld, u en ik dus, en ik hou niet van voetbal.
Michel (11-11-2022 om 17:21)
@Geldof, Ik betaal liever mee aan mensen die in hun sport een ongelukje hebben en de verzekering nodig hebben, dan meebetalen aan de verslaafden zoals, Rokers, drugsverslaafden en personen die te bedonderd zijn om te werken.
Tim Fakkeldij (11-11-2022 om 11:32)
Als ik al die "deskundige" commentaren lees, denk ik zou het niet verstandiger zijn om alle zorg verzekeringen op te heffen, want volgen de "deskundige" moet alles wat je zelf wil of doe, maar je zelf betalen
Rene (11-11-2022 om 10:26)
@Dirk: Dus als de baas verzekerd is is het oké dat iemand een ongeval krijgt tijdens het werk? Mijn punt is dat we een ieder iets moeten gunnen. Iedere keer dat er een ongeval plaatsvindt in de hobby-sfeer lopen de azijnzeikers voorop om te mekkeren over wat het wel niet allemaal kost. Het hele leven kost geld. Voor de beeldvorming, ik ben boven de zestig en heb mijn hele werkzame leven belastingen afgedragen aan dingen die de overheid voor ons faciliteert. Van sommige zaken heb ik kunnen profiteren, van sommigen niet. Wie weet is het ook niet nodig. Maar wanneer het nodig is dan hoop ik dat ook u er gebruik van kunt maken.
Ikke (11-11-2022 om 08:28)
Joh, laat iedereen zijn ding doen anders zou je alle sporten moeten gaan verbieden. Ook in de tuin werken is gevaarlijk ;-), ik kan het weten. bij het uittrekken van een wortel brak deze af waardoor ik achterover viel. schade compliceerde breuk in mijn pols en flink gekneusde hand. De ene sport is gewoon wat gevaarlijker dan andere. Sport is belangrijk in het leven zonder denk ik dat de kosten nog meer de pan uit reizen, overgewicht, depressie, geweld enz.
Cookie-instellingen beheren