Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser geschept Aagje Dekenstraat Vlissingen

Toegevoegd: 09-11-2022, 17.45 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Aagje Dekenstraat in Vlissingen is woensdagmiddag een fietser gewond geraakt toen hij werd geschept door een automobilist(e).


Het ongeluk gebeurde rond 16.20 uur. Door de botsing kwam de fietser ten val. Hij liep onder meer schaafwonden op. Een rapid responder van de ambulancedienst heeft de fietser ter plaatse onderzocht en behandeld.

De voorruit van de auto raakte door de aanrijding flink beschadigd. Agenten hebben verklaringen opgenomen van de betrokkenen en enkele getuigen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (11-11-2022 om 21:53)
Anno 22 ziten mensen helemaal vol in hun hoofd, alles moet Nog even vlug, nog even dit nog even dat. Ping berichtje. Moeten moeten. Aandacht zwakt af.
Emergo (10-11-2022 om 14:56)
@ Loes Je blinkt uit in algemeenheden maar wat heeft dat allemaal met dit specifieke geval te maken waar jij geen getuige van was.
bram (10-11-2022 om 01:35)
Inderdaad een akelige weg om per fiets bij de AH (Aagje Dekenstraat) te komen of te vertrekken. Auto's mogen aan 1 kant van de weg parkeren. Eén- richtingsweg van maken misschien een idee ? Als automobilist kan je altijd nog via de Badhuisstraat, alle richtingen op. Fietsers en voetgangers, krijgen zo meer ruimte en tijd, om veilig bij de AH te vertrekken
Loes (9-11-2022 om 18:12)
Fietsers kijken ook niet meer achterom kunnen hen hand niet uitsteken om richting aan te geven, automobilisten kijken ook niet en vliegen nog gauw door voor 1 sec winst. Het liefst nog snijden zo dat je op plaat gaat omdat ze dan plotseling moeten remmen na een inhaalmanoeuvre wat eigenlijk niet kan. Alles vliegt zelfs de fietsers vliegen. Afremmen staat niet in hun woorden boek of weten niet hoe het moet. Zelfs iemand de kans niet willen geven om voorbij te laten gaan om het makkelijker te maken. Vliegen en haasten anno 2022 maar ongezond
Cookie-instellingen beheren