Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man op fiets botst met auto in Vlissingen

Toegevoegd: 09-11-2022, 23.05 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een jongeman is woensdagavond in Vlissingen gewond geraakt toen hij op de Singel in botsing kwam met een personenauto en vervolgens ook nog een geparkeerde auto raakte.


Het ongeluk gebeurde toen de fietser rond 21.40 uur vanaf de Korenbloemlaan de Singel op fietste en de personenauto over het hoofd zag. Door de botsing raakte de man met zijn fiets ook een geparkeerde Mercedes. Eén van de achterlichten raakte hierdoor beschadigd. De andere auto, een Volkswagen, liep schade op aan de rechter voorzijde. Ook zat er een grote ster in de voorruit.

De fietser werd ter plekke door ambulancemedewerkers onderzocht en behandeld. Hij is vervolgens thuisgebracht. De fiets van de jongeman raakte bij het ongeluk beschadigd. De tweewieler is door de politie in de omgeving gestald.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DNA (10-11-2022 om 15:22)
Ik begrijp alleen niet (gezien de schade aan de fiets en de ster in de voorruit van de auto) dat deze meneer naar huis is gebracht, en dat een observatie/ onderzoek in het zh niet nodig was.
fietser (10-11-2022 om 11:02)
Voorrangsfoutje?? Of was er meer aan de hand. Flinke schade.
Cookie-instellingen beheren