Weerbericht:
Vannacht in het zuidwesten regen, overdag overal
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder onder invloed, drugs aangetroffen

Toegevoegd: 10-11-2022, 21.38 uur
Bestuurder onder invloed, drugs aangetroffen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - De politie in Zeeuws-Vlaanderen heeft donderdagavond iemand betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Er werden ook verdovende middelen aangetroffen.


Door middel van een speekseltest werd vast gesteld dat de bestuurder canabis gebruikt had. Naast de speekseltest werd er ook een bloedproef gedaan. De uitslag van dit onderzoek zal nog even op zich laten wachten. “Mocht deze uitslag boven de grenswaarde liggen, dan wordt er nog een proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed”, aldus de agenten van het politiebasisteam Zeeuws-Vlaanderen.

De aangetroffen hoeveelheid verdovende middelen, waaronder cannabis en hash, werd in beslag genomen. De overtreding is afgedaan met een reprimande. Bij nader onderzoek bleek de bijrijder overigens nog een flink boetebedrag open te hebben staan. Dit bedrag werd direct ter plekke voldaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren