Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 97 km

Vervelende man verwijderd van station Vlissingen

Toegevoegd: 11-11-2022, 07.31 uur
De man had in de trein ook al een boete gehad.
De man had in de trein ook al een boete gehad.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Politieagenten van het basisteam Walcheren hebben in de nacht van donderdag op vrijdag in Vlissingen een vervelende man verwijderd bij het NS-station.


De man bevond zich toen de agenten arriveerden bij het Stationsplein maar bleek even daarvoor in de trein ook al een boete te hebben gekregen. De man had namelijk gereisd zonder geldig vervoersbewijs, zo meldt de politie.

Kennelijk had de man het plan opgevat om te overnachten op het station, maar dat is niet toegestaan, zo laat de politie weten. Mede om deze reden werd hij weggestuurd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik Mulder (11-11-2022 om 09:09)
Hij dacht waarschijnlijk, " laat ik maar wat amok maken " dan brengen ze me wel naar Torentijd en dan heb ik in ieder geval een slaapplaats..... ;-)
Cookie-instellingen beheren