Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

30 Maanden cel geëist tegen mogelijke verkrachter minderjarig meisje

Toegevoegd: 11-11-2022, 20.26 uur
30 Maanden cel geëist tegen mogelijke verkrachter minderjarig meisje
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Tegen de 35-jarige L. P. uit Den Haag is vrijdag in de rechtbank van Middelburg een gevangenisstraf van dertig maanden geëist. Hij wordt verdacht van een verkrachting van een minderjarige stiefdochter.


De verdachte moest vandaag in de rechtbank verschijnen naar aanleiding van een verdenking van verkrachting van zijn toen minderjarige stiefdochter. Hij was destijds woonachtig in Goes. Volgens verklaringen van het meisje had zij allerlei seksuele handelingen bij P. moeten verrichten en werd zij door de man op verschillende manieren gepenetreerd.

De ontkennende P. stelde telkens dat het niet uitgesloten was dat zijn sperma door de moeder, met wie hij destijds nog nauwelijks door één deur kon, op haar dochter was aangebracht om het zo te doen voorkomen dat hij seksuele activiteiten met haar had verricht en laten verrichten. Mogelijk om hem eens goed dwars te zitten.

De diverse onderzoeken en deskundigen konden ook geen uitsluitsel geven of P. zijn stiefdochter nu wel of niet had verkracht. De rechtbank zal over twee weken een uitspraak doen in deze zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (12-11-2022 om 13:56)
Ik wens de rechter veel wijsheid toe in deze zaak. Als de man schuldig is heeft hij zeker 30 manden cel verdiend maar als hij gelijk heeft hoop ik dat hij als vrij man de rechtbank weer uitstapt.
Cookie-instellingen beheren