Weerbericht:
Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer steekpartij Vlissingen is 27-jarige Middelburger

Toegevoegd: 12-11-2022, 12.01 uur
De politie heeft nog niemand aangehouden als verdachte.
De politie heeft nog niemand aangehouden als verdachte.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Het slachtoffer van de steekpartij van vrijdagmorgen is een 27-jarige man uit Middelburg. De politie is nog op zoek naar getuigen.


Om ongeveer 05.00 uur troffen agenten het slachtoffer, een 27-jarige man uit Middelburg, aan op de Nieuwendijk. Hij bleek te zijn gestoken. De agenten verleenden eerste hulp en waarschuwden een ambulance. De gewonde man is door ambulancemedewerkers met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie startte het onderzoek en hoorde getuigen. Door de recherche wordt onder andere de aanleiding van het geweldsincident onderzocht. In de omgeving van de Nieuwendijk en de Sarazijnstraat in Vlissingen werd sporenonderzoek gedaan. Ook worden camarabeelden bekeken.

Mensen die meer weten over het incident, of iets gezien of gehoord hebben, of in het bezit zijn van camerabeelden, worden door de politie verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (12-11-2022 om 18:56)
loopt tegenwoordig iedereen met een mes op zak ? het word steeds erger met de steek partijen .leuk om zo nog eens uit te gaan .ze moeten de daders eens flinker aanpakken zodat er een afschrikkende werking vanuit gaat .ik heb dit al vaker gezegd ,maar de rechters leven blijkbaar in een andere wereld .
John (12-11-2022 om 13:36)
@Jaap ok boomer. Vroeger nooit uit geweest en gefeest zeker? Of lag u ‘s avonds al netjes om half 10 in uw bedje, alleen, huilend? Het enige wat hier niet normaal is dat een of andere debiel, waarschijnlijk weer import, dat rond loopt met een mes op zak. En vervolgens de mongoloïde gedachtengang te hebben om iemand hiermee te steken omdat zij jou niet aanstaan.
Jaap (12-11-2022 om 12:14)
Normale mensen liggen om die tijd in hun nest, in de nacht is het ongedierte actief, met uitzondering natuurlijk de mensen die dan moeten werken en zodoende een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij.
Cookie-instellingen beheren