Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Scooterbestuurder gewond bij ongeval, mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 12-11-2022, 17.15 uur
Scooterbestuurder gewond bij ongeval, mogelijk onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

WEMELDINGE - Een scooterbestuurder is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval in Wemeldinge. De man wordt er van verdacht onder invloed te hebben gereden.


Door onbekende oorzaak kwam de man omstreeks 15.10 uur in botsing met een automobilist. Het ongeval vond plaats op de kruising van de Westelijke Kanaalweg en de Prins Bernhardstraat in Wemeldinge. De man raakte gewond. De toegesnelde ambulancemedewerkers hebben de gewonde onderzocht en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Bij controle door de politie bleek dat de scooterbestuurder mogelijk onder invloed was, zo meldt een woordvoerder van de politie. Een arts van de GGD heeft in het ziekenhuis een bloedtest afgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren