Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt auto in modderig weiland, één aanhouding

Toegevoegd: 13-11-2022, 11.28 uur
De man is door de agenten aangehouden.
De man is door de agenten aangehouden.
© Foto: Wijkagenten Veere
Door: Eugène Harthoorn

VEERE - De wijkagenten van Veere hebben zondagnacht een man aangehouden die alle medewerking weigerde om zijn auto van een modderig weiland te halen.


De agenten kregen vannacht de melding dat er een auto ergens op een stuk land stond vastgereden. De bestuurder stelde zich, volgens de melder, niet zo netjes op naar de mensen die hem wilden helpen. Toen de agenten ter plaatse kwamen, weigerde de bestuurder om op welke manier dan ook met de agenten mee te werken. Hierop zijn de agenten zelf naar de man toegegaan.

Ook hier weigerde de man alle medewerking aan diverse testen die de politie wilden afnemen. Volgens de agenten gedroeg de man zich recalcitrant en vervelend. Hierop hebben de agenten de man aangehouden en naar het cellencomplex gebracht. Het voertuig is door een berger uit de klei getrokken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren