Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 85 km

Twee gewonden bij ongevallen motorcrossbaan Rilland

Toegevoegd: 13-11-2022, 16.28 uur
Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND - Bij diverse ongevallen op de motorcrossbaan bij Rilland zijn twee gewonden gevallen. Er werden onder andere twee traumahelikopters opgeroepen.


Het eerste ongeval werd omstreeks 14.15 uur gemeld bij de alarmcentrale. Direct werd de ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht.

Een uur later werd er opnieuw een ongeval bij de crossbaan aan de Bathseweg bij Rilland gemeld. Nu werden ook de Lifeliner 1 en 2 opgeroepen. De Lifeliner 1 werd al snel retour gestuurd. De Rotterdamse traumahelikopter werd echter pas boven de ongevalslocatie gecanceld. Het slachtoffer is na behandeling door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (14-11-2022 om 08:23)
Verbeter de wereld, begin bij jezelf!
Roos (14-11-2022 om 06:40)
Ik sluit me aan bij Jac. En daarbij vind ik bestuurders van elektrische fietsen net zo gevaarlijk, voorrang pakken, geen richting aangeven, overal maar langs en voorbij sjezen.
Joop (14-11-2022 om 04:18)
Inderdaad JAC, Scheelt een hoop gemeente budget dat naar die voetbal gaat. Op plek van die velden kunnen Tiny huizen en levensloopbestendige huizen gebouwd worden. Ik heb als hobby wandelen, duurzaam en nog goedkoop ook.
Lentezon (14-11-2022 om 01:08)
Inderdaad deze hobby brengt veel te veel risico's mee! Zoals ik in het verleden al een keer heb voorgelegd : als je zo graag met een ambulance mee wil ga er dan solliciteren, wel rustig rijden a.u.b.!!
doemdenker! (13-11-2022 om 20:59)
Gewoon stoppen! kost klauwen geld aan ziekenautos , heli,s en politie . Het is elke keer wat met die gasten. laat ze t zelf maat betalen.
Jac (13-11-2022 om 20:06)
Volgens de cijfers raken er in het amateurvoetbal meer mensen gewond. Niet omdat het nu zo meer gevaarlijker is dan motorcross maar omdat heel veel meer mensen het beoefenen. Dus heel het amateurvoetbal opheffen, want dat kost onze maatschappij veel geld, gaat niet gebeuren lijkt mij... Er gebeuren nu eenmaal af en toe ongelukken bij het beoefenen van onze hobby's. Je kiest hier zelf voor. Wellicht maar eens accepteren dat ongelukken bij het leven horen. Maar de maatschappij van vandaag de dag eist blijkbaar een soort (schijn)veiligheid. En waar wil je de grens trekken met alles verbieden?. De hobby van iemand anders verbieden, das makkelijk, schrap jij je eigen hobby omdat ie wellicht te gevaarlijk is?. Sterkte voor de gewonden.
Cookie-instellingen beheren