Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere scooters uit verkeer genomen in Oost-Souburg

Toegevoegd: 13-11-2022, 16.40 uur
Meerdere scooters uit verkeer genomen in Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG - De wijkagenten van Vlissingen hebben zondagmorgen in Oost-Souburg meerdere scooters uit het verkeer genomen. Er waren meerdere overlastmeldingen.


De agenten geven op sociale media aan dat het opnieuw een grote troep was in het schip op het Oranjeplein in Oost-Souburg. Al diverse keren zijn de jongeren aangesproken op het achterlaten van afval en het veroorzaken van geluidsoverlast en baldadig gedrag. De politie geeft aan dat de maat vol is.

Zondagmorgen hebben de agenten voor diverse scooterbestuurders een proces-verbaal opgesteld en zijn de scooters uit het verkeer genomen. De politie constateerde dat diverse scooters ‘zwaar waren opgevoerd’, daarnaast reden meerdere scooters zonder kenteken op hun achterwiel. Volgens de politie veroorzaakt dit een gevaar voor zowel de bestuurder als het overige verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (13-11-2022 om 18:30)
Er is maar een ding goed, scooters gelijk op de schroot gooien. En die aso´s (bestuurders) een boete geven, waar ze niet goed van worden.
Loes (13-11-2022 om 16:57)
Harder aanpakken en ook hun ouders inlichten want die denken mijn zoon of dochter doet zoiets niet. Alstublieft het is triest gesteld met die jeugd pak ze nou echt eens harder aan.de helft ervan verkeerd in een depressie maat die willen ook niets met hun leven.
Cookie-instellingen beheren