Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 45 km

Auto belandt in sloot langs N62 Axel, één gewonde

Toegevoegd: 14-11-2022, 06.57 uur
Door: Eugène Harthoorn

AXEL - Een automobilist is maandagmorgen gewond naar het ziekenhuis gebracht nadat deze met van de N62 raakte en in een droogstaande sloot belandde.


Het eenzijdig ongeval gebeurde om 05.25 uur op de Tractaatweg (N62) ter hoogte van Axel. Omdat de auto in een sloot was beland, werden diverse brandweerploegen opgeroepen. Daarnaast kwamen de politie en ambulancedienst met spoed ter plaatse. Toen bleek dat het om een droogstaande sloot ging, werd het opgeroepen duikteam geannuleerd.

Na een korte zoektocht door de hulpverleners werd de bestuurder van de auto aangetroffen. Hij is door het ambulancepersoneel onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis. Daarna werd de zoektocht naar een twee slachtoffer hervat, deze werd echter niet aangetroffen. De auto is door bergingsbedrijf Kuzee opgehaald. De politie doet verder onderzoek naar dit ongeval. Mogelijk spelen de mistige weersomstandigheden een rol in dit ongeval.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lis (14-11-2022 om 09:17)
Het is mistig snelheid inhouden of te wel snelheid aanpassen. En ook fijn afstand te bewaren. Dat is niet zo moeilijk en je komt veilig op je bestemming.
Cookie-instellingen beheren