Weerbericht:
Vanochtend plaatselijk gladheid en zeer plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Aanhouding na ongeval N62 Axel

Toegevoegd: 14-11-2022, 11.15 uur
De auto kwam tot stilstand in een droge sloot
De auto kwam tot stilstand in een droge sloot
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Reinoud Hiemstra

AXEL - Naar aanleiding van het ongeval waarbij vanochtend in Axel een auto in een droge sloot belandde, is een 30-jarige man uit Oss aangehouden. Er waren drugsgerelateerde goederen in de auto aangetroffen, zo meldt de politie. 


Rond 05.25 vanmorgen werd melding gemaakt van een auto te water langs de Tractaatweg (N62) in Axel. Bij aankomst bleek het om een droge sloot te gaan. Op de rijbaan troffen ze een lopende man aan. Deze man was mogelijk de bestuurder van het voertuig. Hij werd ter plekke onderzocht en is ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Mogelijk zou er een tweede slachtoffer zijn, maar deze is niet meer aangetroffen. 

Na het eenzijdige ongeval is de man op de spoedeisende hulp verder behandeld. Hierna werd hij door de politie buiten heterdaad aangehouden in het ziekenhuis. Tijdens het onderzoek bleek namelijk dat er in de auto drugsgerelateerde goederen lagen. De auto is hierop in beslag genomen.

De man uit Oss verklaarde volgens de politie zelf ook drugs te hebben gebruikt. De politie weet niet zeker of de man ook de bestuurder was van het voertuig. Hij is daarom niet aangehouden voor het rijden onder invloed. Het politie-onderzoek loopt nog.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren