Weerbericht:
Vanochtend plaatselijk gladheid en zeer plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 41 km

Gewonde bij vermoedelijk geweldsincident Kamperland

Toegevoegd: 15-11-2022, 00.07 uur - Update: 15-11-2022, 10.40 uur
De gewonde is meegenomen door de ambulancedienst.
De gewonde is meegenomen door de ambulancedienst.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - De hulpdiensten hebben zich maandagavond in Kamperland ontfermd over een gewond persoon. Vermoedelijk was deze betrokken bij een geweldsincident.


Bij de politie werd omstreeks 23.20 uur melding gemaakt van een steekpartij bij het vakantiepark aan de Mariapolderseweg. Hierop gingen meerdere politie-eenheden op pad. Direct werd ook een ambulanceteam met spoed ter plaatse gestuurd. Ter plekke werd inderdaad een gewonde aangetroffen, maar vooralsnog lijkt er geen sprake te zijn geweest van een steekincident.

Het slachtoffer raakte voor zover bekend ook niet ernstig gewond maar is wel door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd. Ook dinsdagochtend kon de politie nog niet vertellen wat er precies is voorgevallen. Er is in ieder geval nog niemand aangehouden, zo laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren