Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's in botsing op kruising Middelburg

Toegevoegd: 15-11-2022, 10.30 uur
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Op de kruising van de Poelendaeleweg met de De Ruyterstraat in Middelburg kwamen vanmorgen twee auto's met elkaar in botsing. Bij dit ongeval raakte niemand gewond.


Door onbekende oorzaak kwamen rond 08.40 uur twee automobilistes op de kruising met elkaar in botsing. Eén ambulance kwam ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft twee kinderen nagekeken die in één van de auto's hadden gezeten. Zij bleken niet gewond te zijn geraakt en zodoende kon het ambulanceteam al snel weer vertrekken.

Het verkeer ondervond maar kort hinder. De betrokken voertuigen werden door de toegesnelde politieagenten aan de kant gezet. De straat is schoongeveegd en was even na 09.00 uur weer volledig vrij voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton (15-11-2022 om 12:41)
Oorzaak onbekend. Wat denkt u zelf, gelijkwaardige kruising, rechts heeft voorrang, zilveren auto zit links in elkaar dus kwam deze van rechts. Is dat nou zo moeilijk ??
Cookie-instellingen beheren