Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Bekeuringen en waarschuwingen bij controle

Toegevoegd: 15-11-2022, 10.39 uur
Bekeuringen en waarschuwingen bij controle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een verkeerscontrole in Terneuzen heeft de politie dinsdagochtend verschillende bekeuringen uitgedeeld. Ook werden verschillende personen gewaarschuwd.


Agenten controleerden naar aanleiding van meldingen van overlast met name schoolgaande jeugd. Volgens de politie viel op dat redelijk wat jongeren zonder verlichting fietsten en dat zij ook waren afgeleid in het verkeer. In totaal 11 keer werd gewaarschuwd voor het niet hebben van de juiste verlichting.

Drie personen hadden een mobiele telefoon vast tijdens het fietsen en kregen daarom een bekeuring. Drie anderen fietsten over een voetpad en werden daarvoor beboet. Tot slot werd ook nog iemand bekeurd die in een auto zat maar geen gordel droeg. Binnenkort zal opnieuw worden gecontroleerd. Dan zal niet langer gewaarschuwd worden voor fietsverlichting.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (15-11-2022 om 17:17)
Alles voor de veiligheid eindejaars bonnen target moet ook gehaald worden uiteraard moet jeugd erook van leren hopelijk bij de volgende controle ronde minder bonnen meer veiligheid!
bram goeree (15-11-2022 om 16:09)
prima actie wan je schrikt je kapot als er ineens een fietser zonder verlichting tegen komt
Michel (15-11-2022 om 11:58)
Super actie ! Nu nog een actie tegen al die speed pedelecs met hun nummerbord op het fietspad en Terneuzen is weer een stuk veiliger.
Cookie-instellingen beheren