Weerbericht:
Eerst plaatselijk dichte mist en gladheid
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Vuurwerkvondst op school leidt naar nog meer vuurwerk

Toegevoegd: 16-11-2022, 03.44 uur
Het vuurwerk is in beslag genomen.
Het vuurwerk is in beslag genomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft dinsdag in een woning in Koewacht illegaal vuurwerk aangetroffen. Dat gebeurde naar aanleiding van een eerdere vondst van illegaal vuurwerk tijdens een tas- en kluisjescontrole op een middelbare school.


Agenten controleerden op meerdere middelbare scholen in Zeeuws-Vlaanderen en bij een school in Hulst was het raak. Twee leerlingen bleken volgens de politie in het bezit te zijn van illegaal vuurwerk. "Het vuurwerk werd door de verdachten in hun tas bewaard. De tas hadden ze bij zich in het lokaal", aldus de politie.

Na verder onderzoek deed de politie een doorzoeking in een woning in Koewacht. Ook hier werd vervolgens illegaal vuurwerk aangetroffen. Het vuurwerk is in beslag genomen. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt. De officier van justitie zal beslissen over het verdere gevolg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren