Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 141 km

Vrachtwagen in sloot langs N62 Driewegen

Toegevoegd: 16-11-2022, 03.57 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Langs de Westerscheldetunnelweg (N62) is vannacht ter hoogte van Driewegen een vrachtauto in een sloot terecht gekomen. Van de bestuurder ontbreekt ieder spoor.


Rond 02.10 uur werd opgemerkt dat tussen de Westerscheldetunnel en het tolplein een vrachtwagen van de weg was geraakt. Voor de zekerheid werd een ambulanceteam opgeroepen maar zowel in als bij het voertuig bleek niemand meer aanwezig te zijn. Politieagenten gingen in de omgeving naar de bestuurder op zoek maar ondanks dat ook een diensthond werd ingezet, werd de persoon niet aangetroffen.

Vanwege het ongeluk is één rijstrook tijdelijk afgezet. Bergingsbedrijf De Moor is opgeroepen om de vrachtauto uit de sloot te halen. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval en de bestuurder van de vrachtwagen.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meulenberg (17-11-2022 om 15:16)
Weg lopen is altijd strafbaar is niet slim.
Vlissinger (16-11-2022 om 07:29)
De 'chauffeur' had vast geen zin in een blaas -en speeksel test. De vervoerder is gelukkig zo achterhaald en dus ook de chauffeur. Hopelijk mag deze chauffeur (door het verlaten van zijn vrachtwagen) nooit meer achter het stuur van een vrachtwagen kruipen. Het CBR moet hier keihard in zijn.
Cookie-instellingen beheren