Weerbericht:
Bewolkt met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na ongeluk gestolen vrachtauto N62

Toegevoegd: 16-11-2022, 08.20 uur
De politie heeft inmiddels een verdachte aangehouden.
De politie heeft inmiddels een verdachte aangehouden.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

DRIEWEGEN - De vrachtwagen die vanochtend leeg werd aangetroffen in een sloot langs de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Driewegen blijkt even daarvoor gestolen te zijn. Er is inmiddels één persoon aangehouden als verdachte.


Vannacht rond 02.15 uur werd de vrachtwagen in een sloot aangetroffen nabij het viaduct Staartjesdijk. Toen omstanders hulp wilden verlenen, bleek het voertuig leeg te zijn. De politie stelde daarom een onderzoek in naar de locatie van de bestuurder. Camerabeelden werden bekeken en er werd een buurtonderzoek ingesteld.

In de omgeving werd ook gezocht met een diensthond maar de chauffeur werd niet direct aangetroffen. Later vannacht werd een 34 jarige man uit Rotterdam aangetroffen bij een minicamping in de buurt van Borssele. Hij voldeed aan het inmiddels beschikbare signalement en werd daarom aangehouden op verdenking van diefstal van het voertuig. Inmiddels was namelijk gebleken dat de vrachtwagen was gestolen.

De politie doet nog verder onderzoek. De vrachtauto is inmiddels getakeld door bergingsbedrijf De Moor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren