Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij botsing tussen scootmobiel en auto in Middelburg

Toegevoegd: 16-11-2022, 10.46 uur
De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Een vrouw is woensdagmorgen in Middelburg gewond geraakt nadat zij in botsing kwam met een automobilist. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De vrouw reed omstreeks 09.30 uur langs de graszijde van het Zwin ter hoogte van het gebouw van het Leger des Heils. De vrouw werd in de omgeving van de bocht bij de brandweerkazerne door een automobilist aangereden. De vrouw raakte gewond.

Direct werden de politie, ambulancedienst en de handhaving opgeroepen om hulp te verlenen. De ambulancemedewerkers waren snel ter plaatse. Zij hebben de vrouw onderzocht en hierna naar huis gebracht.De politie heeft samen met de handhavers de betrokken partijen geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. Beide voertuigen raakten lichtbeschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (16-11-2022 om 11:49)
Licht beschadigd? De scootmobiel is zo te zien afgeschreven. Voorvork, frame en bekapping: Minimaal 1100 euro schade nog afgezien van de manuren voor reparatie en transport van de scootmobiel. Een extra kostenpost voor de WMO-hulpmiddelenverstrekker die voor de nieuwe contracten voor WMO zal worden doorberekend naar de gemeente. U en ik mogen de beurs hiervoor trekken.
Cookie-instellingen beheren