Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon ernstig gewond bij bedrijfsongeval Goes

Toegevoegd: 16-11-2022, 12.29 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bij een bedrijfsongeval aan de ’s-Gravenpolderseweg in Goes is woensdagmorgen een persoon ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 11.30 uur bij een fruitbedrijf nabij het ziekenhuis. Door onbekende oorzaak was een persoon vanaf onbekende hoogte gevallen. Direct werden de politie en ambulance opgeroepen. Omdat het letsel ernstig bleek te zijn, werd ook het traumateam vanuit Rotterdam opgeroepen. Deze landde omstreeks 12.00 uur op het terrein van het bedrijf.

Het slachtoffer is door het medisch personeel onderzocht en hierna onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren