Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 217 km

Meerdere boetes uitgedeeld bij onopvallende controle Terneuzen

Toegevoegd: 16-11-2022, 17.34 uur
Meerdere boetes uitgedeeld bij onopvallende controle Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugene Harthoorn

TERNEUZEN - Bij een onopvallende controle in de gemeente Terneuzen zijn woensdag meerdere bekeuringen uitgedeeld. Zo reed bijvoorbeeld één persoon zonder rijbewijs.


De politie hield bij de verkeerscontrole diverse personen staande. Bij controle bleek dat er één persoon geen gordel droeg op het moment van controleren, daarnaast toonde een persoon niet direct zijn identiteitsbewijs bij de eerste vordering. Ook werd iemand betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De politie schreef acht bekeuringen uit voor het rijden met een elektronische apparaat in de hand.

De politieagenten van Zeeuws-Vlaanderen delen op hun social media dat de tijd van waarschuwen voorbij is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sat (18-11-2022 om 13:40)
Denk ze beter doen geen rijbewijs tonen auto kwijt ongeacht van wie die is moet maar opletten bij uitleen Bellen zelfde als in BE rijbewijs 10 dagen kwijt hardleerse terug op laten gaan Denk er minder achter stuur gaan bellen en papieren in orde Bij ongeval tegenstander in elk geval verzekering opgelost
Sjakie (18-11-2022 om 10:05)
Ik ga 's morgens vroeg op pad. Ik zie nooit politie. Toch xou het nuttig zijn om 's morgens vroeg is te gaan controleren. Veel auto's met slechte verlichting en zelfs zonder verlichting. Ook fietsers zi der verlichting. Als de politie die mensen eens aan gaan pakken, dan wordt het ook weer een stukje veiliger. Aan mensen met slechte of geen verlichting in het verkeer: neem je donorcodicil mee. Dan redt je bij jouw dood misschien het leven van een ander!
pietje (17-11-2022 om 19:26)
krijg toch wel idee, dat er 99.99 % gemist wordt...
A1 racer (16-11-2022 om 23:09)
Circuit Terneuzen is dag en nacht open. Doe daar structureel eens wat aan.
Cookie-instellingen beheren