Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
Geen files

Groot onderzoek na steekpartij in Middelburg

Toegevoegd: 23-04-2007, 13.24 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning aan de Volkerakstraat in de Stromenwijk in Middelburg is maandagochtend een 49-jarige vrouw neergestoken. Er is één persoon aangehouden.

Het voorval vond rond rond 07.45 uur plaats. Het slachtoffer zou meerdere keren in haar rug, oog, hals, schouder en buik zijn gestoken. Twee ambulances gingen ter plaatse om de vrouw te helpen. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Ze raakte zwaargewond, maar verkeerd niet meer in levensgevaar.

Na de steekpartij werd direct een groot politie-onderzoek gestart. Hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Rond 08.20 uur kon in de Waalstraat in Middelburg een verdachte worden aangehouden. Het gaat om een 49-jarige vrouw uit Middelburg. Zij is inmiddels verhoord en zal worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De technische recherche heeft bij twee woningen onderzoek verricht.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren