Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot langs Postweg (N670) Yerseke

Toegevoegd: 18-11-2022, 16.53 uur - Update: 18-11-2022, 23.20 uur
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE - Een automobilist is vrijdagmiddag te water geraakt langs de Postweg (N670) in Yerseke. De bestuurder is door ambulancepersoneel onderzocht.


De auto raakte omstreeks 16.10 uur door onbekende oorzaak van de weg en belandde in de naastgelegen sloot. De hulpdiensten, waaronder de brandweer, werden opgeroepen om zich te ontfermen over het incident. De bestuurder van de personenauto werd volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) even later aangetroffen bij de Postweg.

De automobilist is onderzocht door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij was volgens de Veiligheidsregio de enige inzittende van de auto. De opgeroepen duikploeg van de brandweer heeft de berger geholpen bij het takelen van het voertuig. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren