Weerbericht:
Bewolkt met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Motor botst met auto op kruising Heinkenszand

Toegevoegd: 18-11-2022, 20.22 uur
Door: Reinoud Hiemstra

HEINKENSZAND - Op de kruising van de Heinkenszandseweg (N667) met de Eendvogelstraat in Heinkenszand kwamen vrijdagavond een motor en een auto met elkaar in botsing. Bij dit ongeval raakte niemand ernstig gewond.


Door onbekende oorzaak kwam de motorrijder rond 17.45 uur in botsing met de auto. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de betrokkenen nagekeken op letsel. Zeker één persoon heeft zich nader laten onderzoeken in het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen hierbij schade op en moesten worden weggesleept door bergingsbedrijf De Moor. De ter plaatse gekomen politieagenten hebben de Heinkenszandseweg gedeeltelijk afgezet. Het verkeer werd over één rijbaan geleid.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren