Weerbericht:
Vanochtend plaatselijk gladheid en zeer plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Arrestatie na vondst illegaal vuurwerk Krabbendijke

Toegevoegd: 18-11-2022, 21.53 uur
Arrestatie na vondst illegaal vuurwerk Krabbendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

KRABBENDIJKE - Naar aanleiding van een melding is vandaag in Krabbendijke één persoon aangehouden voor het bezit van Illegaal vuurwerk. De verdachte is overgebracht naar Torentijd.


Het vuurwerk werd binnenshuis opgeslagen. Volgens de politie ging het om een ‘behoorlijke hoeveelheid’. Inmiddels is de verdachte gehoord door de recherche en zal het dossier worden ingestuurd naar het Openbaar Ministerie (OM).

Het bezit van illegaal vuurwerk kan volgens de politie grote consequenties hebben. “Deze gevolgen kunnen ook een ander letterlijk raken. We willen niet weten wat er gebeurd zou zijn als het vuurwerk per ongeluk afgegaan zou zijn”, zo schrijven de wijkagenten van de gemeente Reimerswaal op social media.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cees (20-11-2022 om 23:32)
Mooie vangst. Wat een sukkel. Weer minder vernielingen door dit vuurwerk.
Cookie-instellingen beheren