Weerbericht:
Vannacht en morgenochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man blijkt nog boetes open te hebben staan

Toegevoegd: 19-11-2022, 11.05 uur
Dronken man blijkt nog boetes open te hebben staan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een man die vannacht in het stadscentrum van Middelburg door zijn gedrag de aandacht trok van politieagenten had dat beter niet kunnen doen. Hij bleek namelijk nog een betalingsachterstand te hebben.


De man verkeerde volgens de politie onder invloed van alcohol en gedroeg zich bovendien agressief. Hij werd door agenten gecontroleerd op de Markt. Bij de controle bleek de man nog een bedrag van 258 euro aan openstaande boetes te hebben.

De politie stelde de man voor de keuze: of de boetes direct betalen of vier dagen 'zitten'. Hij koos uiteindelijk voor de eerste optie en rekende het bedrag af bij de agenten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (20-11-2022 om 13:58)
Politie zou zatte lui en verkeerboetes altijd direct moeten innen, gelijk de eerste keer al. Iedereen weet wat de wetten zijn en toch doen,nou dan maar op de blaren zitten.
bram (20-11-2022 om 00:06)
Niet zo slim Loes, hij had bij voorbaat zijn centen al besteedt aan de drank, Het is maar goed dat deze man is aangehouden. Zonder er aan het moment aan te denken dat hij goed bezig was, maar dan voornamelijk toch zijn eigen graf aan het delven was. Wens hem beterschap.
Loes (19-11-2022 om 15:19)
Slimme man. Zou me centen liever anders besteden
WTF (19-11-2022 om 14:07)
Bizar behoort boetes uitzitten nou wel weer tot de opties en of betalingsmogelijkheden ik dacht dat de boete daarna nog steeds open stond of staat?
Cookie-instellingen beheren